Langere levensduur
Ruime houtkeuze
Maatwerk houtmeubelen

Eiken meubels op maat laten maken

Met eiken meubels op maat weet u zeker dat uw nieuwe meubelen precies zo worden als u voor ogen heeft. Steeds vaker bestellen mensen hun nieuwe meubels via internet, maar dan kunt u vaak niet precies zien hoe de meubels eruit komen te zien. Eikenhout is een schitterende houtsoort. Dit hout geeft een fraaie en warme uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Daarnaast is het een duurzame houtsoort waar u lang van geniet. Vraag naar de mogelijkheden voor eikenhouten meubels op maat bij Van der Schaft Meubelen en laat uw wensen horen.

Maak kennis met de voordelen van eiken meubels op maat

Allereerst heeft eikenhout een karakteristieke houtnerf en zijn gladde oppervlak geeft een prachtige look en feel aan uw interieur. Daarnaast wordt deze houtsoort gewaardeerd om de hardheid. Het is duurzaam, waardoor uw eiken meubels op maat jarenlang mee kunnen zonder het vertonen van enige slijtage. Tot slot past eikenhout in ieder interieur door de variëteit in kleuren. Voor iedere woning is er wel een soort eikenhout dat goed tot zijn recht komt.

Maak uw wensen kenbaar en uw meubel wordt gerealiseerd

Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed, een eettafel, bijzettafel of kast: bij Van der Schaft Meubelen laat u eiken meubels op maat maken voor alle ruimtes in uw huis. Wij werken volgens een vaste werkwijze. Eerst zullen we samen met u uw ideeën bespreken. Daarna gaan onze gespecialiseerde meubelmakers in onze eigen werkplaats aan de slag om uw eiken meubels op maat te maken. Wilt u een afspraak maken, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 035 711 0398.

Andere bezoekers bekeken:
Eiken meubels op maat | Tv meubel op maat laten maken | Meubelmaker Haarlem

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via:

info@vanderschaftmeubelen.nl of via 035-7110398