Langere levensduur
Ruime houtkeuze
Maatwerk houtmeubelen

Ontvang persoonlijk interieuradvies in Haarlem

Wilt u interieuradvies ontvangen voor uw woning in Haarlem of omgeving? Wij maken graag een plan om uw interieur weer met de tijd te laten meegaan. Benader vandaag nog Van der Schaft Meubelen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en weten dus precies wat uw interieur nodig heeft om weer jarenlang mee te kunnen.

Ontvang het beste interieuradvies bij u thuis in Haarlem

U heeft volop vrijheid als u kiest voor maatwerk meubelen. Toch kunnen al onze mogelijkheden ook veel keuzestress opleveren. Daarom vindt u op onze website een catalogus met gerealiseerde projecten. U kunt aan de hand hiervan inspiratie opdoen voor uw eigen woning, maar u bent ook vrij om uw eigen idee kenbaar te maken. Naar aanleiding hiervan stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hierbij stellen wij een duidelijk interieuradvies op voor uw woning in bijvoorbeeld Haarlem of omgeving. Wij komen bij u langs om aandachtig naar uw wensen te luisteren, te bespreken van welke kleuren u houdt en om te bekijken wat de maten van uw nieuwe meubels moeten worden. Besluit u om uw nieuwe meubelen geheel op maat door onze experts te laten maken? Dan maken we uw meubelen in onze werkplaats en komen we ze bij u thuis plaatsen, zonder u nergens naar om hoeft te kijken.

Wij komen graag bij u langs

Bent u benieuwd met welk interieuradvies wij komen voor uw woning in Haarlem of omgeving? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs. Bel hiervoor naar 035 711 0398. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar voor meer informatie.

Andere bezoekers bekeken:
Interieuradvies Haarlem | Wandmeubel op maat | Meubelmaker Utrecht

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via:

info@vanderschaftmeubelen.nl of via 035-7110398