Langere levensduur
Ruime houtkeuze
Maatwerk houtmeubelen

Ervaren meubelmaker uit Haarlem

Schakel een professionele meubelmaker uit Haarlem in voor al uw houten meubels. Of u nu een beukenhouten eettafel, een kast van eikenhout of een teakhouten tv-dressoir wilt: bij Van der Schaft Meubelen zit u goed voor maatwerk. En wist u dat wij meubels produceren voor zowel de particuliere als zakelijke markt?

Verwacht de beste kwaliteit van deze meubelmaker in Haarlem

Als u voor de meubelmaker Van der Schaft Meubelen in Haarlem kiest, dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen, omdat de gehele productie in eigen beheer is. Mede doordat we uw meubelen in onze eigen meubelmakerij maken, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Denk aan eettafels met RVS poten en andere moderne meubelen, maar u kunt bij ons ook terecht voor het herstofferen van stoelen.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Kijkt u uit naar nieuwe meubelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij de meubelmaker uit de omgeving van Haarlem, ongeacht of u een idee heeft of niet. Vervolgens bespreken we graag uw wensen bij u thuis. Dan kunnen we direct alles opmeten. Hiervoor belt u naar 035 711 0398. Bij vragen of voor meer informatie zijn wij uiteraard ook bereikbaar via dit telefoonnummer.

Andere bezoekers bekeken:
Meubelmaker Haarlem | Boekenkast op maat | Tafel op maat laten maken

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via:

info@vanderschaftmeubelen.nl of via 035-7110398