Langere levensduur
Ruime houtkeuze
Maatwerk houtmeubelen

Ook voor meubelrestauratie kunt u bij ons bedrijf in de regio Utrecht terecht. Wij herstellen al uw meubels met de beste technieken en de nieuwste machines. Zo hebben wij een computergestuurde CNC freesmachine om uw nieuwe meubelen nauwkeurig verstek te kunnen zagen, zodat deze nauwkeurig in elkaar gezet kunnen worden. Zo zijn uw meubelen extra stevig. Dit verhoogt uw woongenot, zeker als u kleine kinderen of huisdieren heeft. U moet er niet aan denken dat er ongelukken gebeuren wanneer uw huisdieren of kinderen per ongeluk tegen de meubelen aanstoten. Daarom is het inschakelen van een specialist in meubelherstel in de regio Utrecht een goed idee.

 

Blaas uw oude meubelen nieuw leven in door gebruik te maken van de beste meubelrestauratie in de regio Utrecht

Door kapotte onderdelen van uw meubelen te vervangen, deze eventueel opnieuw te stofferen en ze in de door uw gewenste kleur te spuiten in onze eigen spuiterij, blazen wij uw oude meubelen nieuw leven in. Wilt u de herinneringen aan uw naasten levend houden, maar kunt u oude erfstukken niet meer gebruiken, omdat er eerst meubelherstel van een expert uit de regio Utrecht nodig is? Ons vakkundige meubelherstel biedt de oplossing voor iedereen in deze situatie in de omgeving van Utrecht. Wij voeren iedere meubelrestauratie vakkundig uit in onze eigen werkplaats niet ver van Utrecht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Deze zijn bijna eindeloos!

 

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wanneer wij meubelrestauratie uitvoeren in de buurt van Utrecht, vinden wij het belangrijk dat wij eerst een goed beeld hebben van de huidige situatie. Op deze manier kunnen wij goed bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn bij de meubelrestauratie en u een interessant aanbod doen, waarna wij in onze werkplaats nabij Utrecht aan de slag gaan. Maak dus een afspraak en we komen bij u langs om een plan van aanpak te maken voor het meubelherstel bij u thuis in de regio Utrecht. Voor het inplannen van een kennismakingsgesprek belt u 035 711 0398.

Andere bezoekers bekeken:
Boekenkast op maat | Meubels op maat Utrecht | Interieuradvies Utrecht

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via:

info@vanderschaftmeubelen.nl of via 035-7110398